Ekram.dk har Tefal og Eva Trio gryder

Opgrader dit køkken og hjem med ekram.dk! Ekram.dk ligger altid inde med alle de rigtige produkter til alle de rigtige priser, og bliver derfor nemt din isenkræmmer på nettet. Læs derfor mere herunder om, hvordan du kan gøre en god handel på www.ekram.dk.

Pryd køkkenet med holdbart Tefal fra ekram.dk

Tefal er et brand, der forhandles i køkken-kategorien hos ekram.dk. Tefal har været en fast del af mange danskeres hverdag, i de mere end 60 år mærket har eksisteret. I al den tid har Tefal ikke bare været facilitator for fantastiske minder, men også været en trofast følgesvend, der sjældent kræver udskiftning. Køkkenudstyr fra Tefal er nemlig ofte langtidsinvesteringer, på grund af produkternes høje kvalitet. Ekram.dk forhandler derfor alt fra stegepander til trykkogere, sådan at du kan købe produkter, der passer til netop hvad dig og dit køkken mangler. En Tefal stegepande er for eksempel altid god at have liggende i skuffen, men udvid også gerne dit udvalg af udstyr med for eksempel en wok eller en sauterpande med låg. Hvis du virkelig har hang til kogekunsten er en Tefal trykkoger eller lækre Tefal gryder dog også fantastiske stykker udstyr, der kan tage dine anretninger til helt nye højder.

Eva Trio gryder laves i tidløse og smukke design

Eva Trio gryder er ligeledes en veloplagt mulighed, hvis du er på udkig efter gryder. Eva Trio gryder er udviklet med øje for funktionalitet og tidløst design. Disse to omdrejningspunkter gør Eva Trio gryder både nemme at bruge, yderst effektive og ganske enkelt bare flotte at have som en del af sit køkkenudstyr. Hos Eva Trio ved man nemlig, hvordan man laver gryder! Eva Trio gryder er altid udviklet, sådan at de gør både madlavning og opvask så let som en leg — blandt andet på grund af den keramiske non-stick belægning. Denne beklædning betyder, at maden ikke klæber fast til panden, når du bruger Eva Trio gryder, samt at du kan spare på fedtstoffet. Ved at vælge at bruge Eva Trio gryder gør du det derfor også nemmere for dig selv at lave lækker sund mad til hele familien. Vælger du en Eva Trio gryde i rustfrit stål, kan denne desuden gå i opvaskemaskinen, hvilket gør disse perfekte til blandt andet travle børnefamilier. Er du i stedet lige flyttet hjemmefra, kunne du for eksempel nyde godt af et af de mange komplette Eva Trio grydesæt, der indeholder de mest populære gryder i en samlet pakke.

Bestil dine nye gryder og pander på www.ekram.dk, og forvent det hele leveret inden for bare 1-3 hverdage.