Fa tarme med charme

Tarme med charme. Lækre gasser. De seneste par år har der været mange sjove slogans, som skal sætte fokus på din tarm og dens sundhed. Og det er ikke kun for sjov, for din fordøjelse er så vigtig for både din sundhed og livskvalitet, at du virkelig bør passe på den. Med husk orkla care får du et kosttilskud, som du nemt kan implementere i din hverdag, men som kan gøre en forskel for sundheden i din tarm. Og ikke nok med det, så giver det dig også en bedre mæthedsfornemmelse og er gavnligt for bakterierne i din tarm.

Husk dog altid at rådføre dig med en professionel. Kosttilskud kan ikke erstatte noget i din kost, de kan kun være et supplement. Er du i tvivl, så tal med din læge eller en medarbejder på apoteket.

Giv din fordøjelse de bedste betingelser

En af de bedste betingelser, du kan give dig selv, for at få en god dag, er at have det rart i din krop. Måske døjer du med forstoppelse? Eller diarré? Følelsen af at skulle skynde sig at finde det nærmeste toilet er ikke rar. Og følelsen af ikke at kunne komme af med noget er mindst lige så træls. Heldigvis kan du hjælpe problemerne på vej ved at tage orkla care husk. Loppefrøskallerne har et meget højt indhold af kostfiber, som binder sig til væske i din tarm og kan afhjælpe både forstoppelse og diarre. Produktet er naturligt og kosttilskuddet kan du tage uden recept fra din læge – dog er det altid en god idé at rådføre dig, hvis du oplever problemer med dit helbred.

Et supplement til hverdagen

Det kan være, at du har set husk som pulver før? Og egentlig ikke synes, at det lyder særligt lækkert at skulle drikke det eller blande det op i din yoghurt? Heldigvis kan du få husk som en pille, når du køber orkla care husk. Så kan du tage den sammen med dine andre vitaminpiller uden at lægge mere energi i det. Så, hvis du vil prøve at give dine tarme lidt forkælelse, så bestil orkla care husk hjem og giv det et forsøg. Rigtig god fornøjelse.