Forkæl dine kollegaer med en lækker frokostordning

På arbejdspladsen er frokosten et vigtigt højdepunkt. Her samles vi på kryds og tværs og får tid til at drøfte alt andet end det, der sker på arbejdspladsen. Mange kontorer holder fast i, at man selv medbringer sin frokost, men skal det være lidt mere lækkert, kan man også vælge en fælles frokostordning. Med en lækker frokostordning sparer I tid om morgenen, så I kan samles om et velsmagende måltid. 

Frokosten er et vigtigt måltid og især på arbejdspladsen. Når det er tid til pause, er der tid til at samle tankerne og få noget at styrke sig på. Her er en fælles frokostordning til kontoret en god måde at samle dig og dine kollegaer på, uden det store besvær. Du slipper for at smøre en madpakke om morgenen, og skal blot læne dig tilbage og se frem til et lækkert måltid. Hos Frokost+ leveres frokosten nemlig direkte til jeres kontor. Få frokost catering i Aarhus, omegn og det meste af Østjylland.

En frokostordning, der ikke kræver et køkken på kontoret

Det er ikke alle kontorer og arbejdspladser, som er udstyret med et køkken. Det kan på den måde blive lidt besværligt at medbringe frokosten, hvis maden skal opvarmes. Vælger I en frokostordning til kontoret, slipper du for denne bekymring. Frokosten kan nemlig tilpasses individuelt til jeres kontor og leveres direkte til døren. Frokost+ har siden 2009 sammenstykket lækre og velsmagende frokostordninger til arbejdspladser i Aarhus, omegn og det meste af Østjylland. Du tænker måske nu, at det kan være svært at vælge en frokostordning, der tilfredsstiller alle behov. Dette behøver du dog ikke at bekymre dig om, da Frokost+ lytter til jeres ansatte og tilpasser frokostordningen, så alle kan få deres behov opfyldt. Her kan du finde frokost catering til hele kontoret.

Sund og velsmagende frokost med gode råvarer

Med en tilpasset frokostordning fra Frokost+ garanterer du dagligt et afbalanceret og sundt måltid mad til dig og dine kollegaer. Du kan forvente en varieret sammensat frokostordning, som de vigtige fødegrupper og næringsstoffer er tænkt ind i. De holder sig bl.a. langt fra discountpålæg og kød med et stort fedtindhold. Dette får du serveret dagligt i en frokostordning:

  • En varm ret med tilbehør
  • En række kolde og sunde retter
  • Friske salater
  • Salatbar med toppings
  • Slagterpålæg
  • Hjemmelavede pålægssalater m. klassisk tilbehør
  • Hjemmebagt brød

Du kan naturligvis skræddersy og tilpasse din frokostordning, så alle er glade og tilfredse. Gør det nemt og bekymringsfrit med en lækker frokostordning, der forkæler dine ansatte.