Gin mare middelhavets skat på flaske

Gin Mare er en gin i særklasse. Denne spanske gin har taget verden med storm, og med god grund. Mare er inspireret af middelhavskøkkenet og indeholder en kombination af seks traditionelle gin-ingredienser; enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og oliven. Denne gin er en unik oplevelse og bringer minder om solnedgange, sandede strande og saltvand.

Historien bag Gin Mare

Gin Mare er skabt i 2007 af en gruppe venner i en lille spansk landsby. De ville skabe en gin med smag og duft af middelhavet, og det gjorde de. Deres kærlighed til området og deres passion for gin ledte til en ginparring af smagsoplevelser, som har taget gin-verdenen med storm. I dag er Mare en populær gin, som bliver solgt i hele verden og fås i mange forskellige størrelser.

Smag og duft af Gin Mare

Gin Mare er en unik gin med smag af enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og oliven. Disse ingredienser giver en balanceret smag, hvor hver enkelt ingrediens kan smages. Smagen er frisk og let, og duften er aromatisk med noter af citrus og mynteblade. Mare er perfekt til en sommeraften i haven, hvor man kan lukke øjnene og tage sig tilbage til Middelhavet.

Servering af Gin Mare

Gin Mare er bedst serveret, når den er kold. Du kan servere den med tonic og masser af is. Pynt med et basilikumblad, et mynteblad og en skive appelsin eller citron. Du kan også lave en Gin Mare Martini med et hint af rosmarin. Brug 4 dele Mare og 1 del tør vermouth. Rør med is, og pynt med en skive citron og rosmarin.

Gin Mare – Gaveideen til gin-entusiasten

Hvis du skal på jagt efter den perfekte gave til en gin-entusiast, så er Gin Mare et godt bud. Den flotte flaske med den karakteristiske label er i sig selv en flot gave, og den unikke smag og duft vil helt sikkert bringe glæde til modtageren. Mare er også perfekt at bruge i cocktails, så det er et alsidigt produkt.

Gin Mare – En gin i særklasse

Gin Mare er en gin, som skiller sig ud i mængden. Den er skabt med kærlighed til Middelhavet og har taget gin-verdenen med storm. Med den unikke kombination af seks traditionelle gin-ingredienser, får man en frisk og aromatisk smagsoplevelse. Gin Mare er perfekt til en aften i haven, eller som gave til gin-entusiasten. Prøv Mare og oplev Middelhavet på flaske.

Gin Mare er ikke som alle andre gins på markedet. Denne gin er skabt med inspiration fra Middelhavet og har en unik smag og duft, der bringer minder om varme sommeraftener og saltvand. Smagen af enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og oliven er balanceret, og hver enkelt ingrediens kan smages. Gin Mare er perfekt til servering med tonic, masser af is og pyntet med basilikum, mynte og en skive appelsin eller citron.