Madkonceptet sørger for catering til firmafester

Søger du god mad, der kan serveres til frokost, firmafester eller privatfester, så er Madkonceptet det rette sted. Det er en dansk catering virksomhed med base i Albertslund. Du kan være helt sikker på, at de sørger for catering til firmafester og andre begivenheder. Du bør bl.a. prøve deres tapas ud af huset.

Madkonceptet klarer catering til firmafester i København

Skal der holdes en firmafest, så er maden utrolig vigtig. Der er nok ikke mange, der gider stå i køkkenet til festen, så hvorfor ikke bestille catering til firmafester? Hos Madkonceptet er det muligt at bestille catering til firmafester, så I ikke behøver at bekymre jer om madlavningen. I kan i stedet nyde en god aften, hvor maden uden tvivl er lækker. Virksomheden sørger for catering til firmafester i København, og de kan levere alt fra store, overdådige aftenbuffeter, til en lækker tapas anretning. Er jeres firmafest sammensat af et teambuilding event, vil maden altså være klar, når I dukker op. De kan sørge for catering til firmafester, der kræver gode vine eller slet ingen alkohol. De sørger altid for at møde jeres ønsker og behov, det gælder også, når det kommer til allergier og lignende. Ønsker I catering til firmafester fra www.madkonceptet.dk, skal der minimum bestilles 15 kuverter.

Forkæl gæsterne med autentisk tapas ud af huset

Uanset om det er firmafest eller privatfest, så er du garanteret, at Madkonceptets tapas ud af huset giver den bedste smagsoplevelse. Tapas ud af huset kan leveres til private og firmaer i København og omegn, og det giver jer mulighed for at prøve autentisk spansk mad. Det er nemlig lavet med en ekstraordinær passion og kærlighed for det spanske køkken. Bestiller du tapas ud af huset, så kan du være sikker på, at der er et kæmpe udvalg, af det du kunne tænke dig. Tag et kig på, hvad de kan tilbyde, eller kontakt dem, hvis du har spørgsmål angående deres udvalg. Du kan bruge tapas ud af huset som “fingerfood” til events eller som buffet, alt efter hvad der passer bedst til arrangementet. Der er også mulighed for en mere traditionel 3-retter tapas menu, der kan være god til bryllupper og andre formelle arrangementer. Du er garanteret den ægte smag af Spanien, da de kun bruger friske og autentiske ingredienser, når de tilbereder tapas ud af huset. Tag ind forbi www.madkonceptet.dk, og find alt den information, du har brug for.

Madkonceptet leverer mad ud af huset til arrangementer i og omkring København. De sørger altid for god mad lavet af friske råvarer.