Sådan kan du spise sundere uden det er bøvlet

For mange kan det være en stor omvæltning, hvis de skal til at spise sundt i hverdagen. Det kan være svært at få rutinerne under huden, samtidig med, at man synes det er lækkert det man får. Der er dog nogle ting man kan gøre, hvis man gerne vil spise sundere. Nogle ting, som gør at det bliver let som en leg. Læs med herunder, hvis du vil lære at spise sundere, uden det er bøvlet.

Køb en blender

Først og fremmest, så vil vi slå et slag for, at du skal købe en blender. Dette skyldes, at du med en blender kan lave lækker morgenmad hver dag, uden det skal tage lang tid. Du kan bruge en blender til at lave en lækker smoothie eller en smoothie bowl, hvor du tilføjer frugt og nødder efterfølgende. Blendere er ikke så dyre længere, hvilket gør det til et endnu bedre råd, da alle kan være med på det.

Hvis du ikke ved hvilken blender du skal købe, så foreslår vi, at du besøger: https://mandeportalen.dk/blender-bedst-i-test/ – De har lavet en test af blendere, hvor du kan blive klogere på pris, funktioner og meget mere.

Køb en airfryer

Det værste ved at skulle spise sundt er for mange, at man skal bruge mere tid i køkkenet. Dette kan man dog gøre noget ved, hvis man køber nogle smarte køkkenmaskiner til at gøre det lettere. En af dem, som vi vil anbefale, det er en airfryer. En airfryer er kort fortalt en lille varmluftsovn, som gør det utroligt let at lave mad på rekordtid. Med en airfryer, så skal du blot indstille tid og temperatur, så klarer den resten. Dette er uanset om du vil lave kylling, oksekød, brød eller noget fjerde.

Spis mange grøntsager og frugt

Det sværeste ved at vænne sig til at spise sundt, det er det der med kalorier. Men det kan gøres relativt simpelt, hvis man blot sørger for at få flere grøntsager og mere frugt. Ved at gøre dette, så kan du fylde maven med sunde kalorier, hvor du ikke får særlig mange kalorier pr. 100 gram. Grøntsager må gerne fylde halvdelen af tallerkenen, og du må gerne starte med at spise dem – På den måde kan du få en mæthedsfornemmelse, uden det skal være af fed mad eller lignende.

Hvis du ikke er så vild med grøntsager, så anbefaler vi, at du drikker et glas vand før hvert måltid. Dette kan give en mæthedsfornemmelse, som kan hjælpe dig med at styre mængderne du indtager.