Spiser du for at se godt ud så overvej ipl

Der er mange ting man kan gøre for at forskønne kroppen og udover god og kærlig pleje indvendigt, så kan det for mange også betyde udvendigt. Skønhedsbehandlinger kan fås i mange varianter og til forskellige årsager. For eksempel er det muligt at få lavet IPL behandlinger, som dækker over permanent hårfjerning.

 

IPL står for ’intense pulsed light’ og til denne behandling, bruges der laser lys til at fjerne hårrodden. Behandlingen bruges eksempelvis til at fjerne uønsket hårvækst ved både mænd og kvinder på forskellige dele af kroppen.

 

Slip for barberingen

Én af grundene til, at nogle vælger at få fjernet uønsket hår permanent er for at slippe for barbering og voksning. Disse procedurer skal gentages ofte for at holde hårene væk og det kan nemt resultere i røde knopper og irritation. Barbering og voksning, skal typisk foretages ofte, hvis man ønsker at komme af med hårene. En IPL behandling er en nænsom måde at fjerne hårene på med henblik på et resultat som er langsigtet.

 

Hvor kan du få lavet permanent hårfjerning?

Du kan eksempelvis få lavet en IPL i Herning, hos Esthetix, som er en kosmetisk klinik. Til deres behandlinger bliver der anvendt IPL Nordlys, som er den nyeste teknologi indenfor denne type behandling. Det fungerer således ved at hårrodden varmes for at ødelægges. Det er dog vigtigt at vide, at der kræves flere behandlinger, da det kun er de aktive hårsække som kan destrueres under behandlingen.

 

Altid forundersøgelse ved Esthetix

Inden en mulig behandling med IPL hos denne kosmetiske klinik, vil du skulle have en forundersøgelse. Undersøgelsen er helt gratis.

 

Et stort udvalg af forskønnende behandlinger

Esthetix tilbyder forskellige skønhedsbehandlinger, som du kan finde mere information om på deres hjemmesiden esthetix.dk. Du kan forvente professionelle behandlere, som er dygtige og som lytter til dine behov og følger dit tempo, så du får en tryg og god oplevelse.

 

Skønhed indefra

Det betyder noget, hvad man spiser når det kommer til skønhed. Selvom der findes mange behandlinger til den ydre skønhed, så betyder madindtaget også meget. Sund mad har betydning for huden f.eks. derfor er det ikke lige meget, hvor meget fed mad og sukker der dagligt ryger ind. Det er eksempelvis rigtigt godt at spise fed fisk på grund af Omega 3-6-9, for huden. Frugt og grønt er sprængfyldte med vigtige vitaminer, som også spiller en rolle for huden blandt andet.