Tag en kropsterapeut uddannelse

Elsker du at have med mennesker at gøre, så skal du måske have en uddannelse, hvor du efterfølgende skal arbejde med mennesker hver dag. Voksne fortæller altid børn, at de bare skal gøre det de er gode til, den dag de bliver voksne – så lyder det ikke som en god idé at vise dem vejen?!

Som terapeut og behandler er der rig mulighed for konstant at dygtiggøre sig. Et godt sted at starte er, at du kan øge din forståelse af menneskets krop og psyke. Det kan du komme til med en kropsterapeut uddannelse!

Det fascinerende ved en kropsterapeut uddannelse

Når du er kropsterapeut, skal du arbejde med mennesker. Det kan I sig selv være rigtig spændende og fascinerende at møde mange forskellige typer af mennesker hver eneste dag du går på arbejde. Men for nogen indenfor faget er det kropslige aspekt i lige så høj grad også utrolig fascinerende.

Det er imponerende, hvordan menneskes kroppe er i stand til at få fysikken og psyken til at mødes i en samhørighed. Som terapeut bør man have en god portion forståelse for, hvordan kroppen og sindet bestemt ikke er adskillelige. Det er netop den viden, du opnår på en kropsterapeut uddannelse.

Når du er uddannet, kan du forvente…

Efter en endt kropsterapeut uddannelse er du klædt rigtig godt på til at give dine klienter en god oplevelse, hvor de ikke kun går hjem med en god følelse i kroppen – men også med en rigtig fornøjelig følelse i sjælen. Det er en følelse af, at de er blevet taget om som et helt menneske. Det er en følelse af, at de er mere end deres krop.

Efter uddannelsen kan du forvente, at du har en dyb indsigt i, hvordan sjæl, krop og psyke hænger sammen, og hvordan de er tæt forbundet. De er totalt uadskillelige.