Tre gode grunde til at kobe en massagestol

Er en massagestol alt du har drømt i et par år efterhånden, eller er det aldrig rigtig faldet dig ind hvorfor i alverden du skulle skaffe dig sådan en? Lige meget hvad får du her tre gode grunde til at købe en massagestol, samt et par ord om hvorfor en massagestol også kan være ganske sund!

Muskler, led og kropsholdning

Det første, og nok også mest åbenlyse, man tænker på når der nævnes en massagestol, så er det, at den er god til at massere ømme områder i kroppen. I og for sig er det også helt rigtigt, men det er også meget mere end ’bare’ det. En massagestol løsner først og fremmest op for ømme muskler, men den kan også løsne op for ømme led. Oveni det kan en massagestol give dig en bedre kropsholdning, idet den løsner op og fjerner spændinger i for eksempel nakken.

Blodtryk og blodtilførsel

Foruden de åbenlyse fordele, der forbedrer ens fysik, ved rent praktisk at gå ind og løsne op for muskler, led og spændinger, kan en massagestol også have positiv indvirkning på både blodtryk og blodtilførsel i kroppen. Når man masseres med en massagestol, forberedes blodtilførslen i kroppen faktisk fra top til tå, og det er de færreste der ved det. I forbindelse med bedre blodtilførsel kommer også at undersøgelser har vist, at massage kan være behjælpelig til at nedsætte blodtryk.

Stressreducerende og sygdomsbekæmpende

Slutteligt kan det nævnes, at en massagestol overraskende nok kan være både stressreducerende og sygdomsbekæmpende. Først kan man se på den stressreducerende del. Når man tager sig tiden til at sætte sig ned stille og nyde den afslappende massage, kan det virke reducerende på stress. I forhold til det sygdomsbekæmpende, kan massagen være med til at du producerer flere hvide blodlegemer og dermed forstærker dit immunforsvar, så du kan bekæmpe sygdomme.